maandag 3 augustus 2020
// ACTUEEL

Winkelcentrum de Crimpenhof ontruimd na uitslaande brand

Zaterdagmorgen 2 mei omstreeks de klok van tien uur zijn hulpdiensten met spoed opgeroepen voor een melding van een brand op het winkelcentrum de Crimpenhof gevestigd aan het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJssel.

Ter plaatse bleek er een uitslaande brand te woedden bij de viswinkel. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit het dak van de winkel. Hulpdiensten schaalden al snel op naar het sein ‘middel brand’. Bij de brand komt een flinke rookontwikkeling vrij.

Hulpdiensten hebben hierop direct het winkelcentrum ontruimd voor de veiligheid van de overige winkelende bezoekers. Ook al het personeel van andere winkels gevestigd op het winkelcentrum moesten voor de veiligheid naar buiten. De brandweer is inmiddels druk met bluswerkzaamheden.

Update 10:35 – De brand is inmiddels geblust. De gemeente Krimpen aan den IJssel meldt dat het winkelcentrum zo weer zal worden vrijgegeven.
Update 10:39 – De eerste winkels zijn weer geopend op het winkelcentrum. Het team ‘brandonderzoek’ van de brandweer is opgeroepen en zal ter plaatse gaan.

Kijk ook naar

Brandweer redt baby eendjes uit mestsilo [+Foto’s]

De Stolwijkse brandweer is donderdag 7 mei omstreeks de klok van zes uur opgeroepen voor …

Brandweer rukt uit voor stoomvorming bejaardentehuis Crimpensteyn

Hulpdiensten zijn donderdag 7 mei omstreeks de klok van kwart voor vijf met spoed uitgerukt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *