dinsdag 7 juli 2020
// ACTUEEL

Politie pakt schennispleger

De politie Krimpenerwaard heeft gisterenavond met hulp van burgers in Krimpen aan de Lek een 41-jarige man aangehouden. Op het moment dat twee agenten in burgerkleding de man wilden controleren zette hij het op een lopen.

De man verzette zich tegen zijn aanhouding. Met hulp van burgers lukte het de politie de man toch aan te houden.

Aanleiding voor de controle van de man was zijn signalement. Deze had overeenkomsten met meldingen van een schennispleger die tussen zondag 19 en zondag 26 april rondom het gebied van de Surfplas meerdere malen ten opzichte van kinderen zijn geslachtsdeel had getoond.

Gedurende die periode heeft de politie onderzoek gedaan en tevens intensief toezicht gehouden met bovenstaande aanhouding als resultaat.

In de politieverhoren bekende de man de feiten in de genoemde periode te hebben gepleegd. Hij heeft een dagvaarding gekregen en moet zich voor de rechter over zijn gedrag verantwoorden. De politie Krimpenerwaard spreekt haar bijzondere waardering en dank uit voor de burgers die bij de aanhouding hebben geholpen.

Kijk ook naar

Motorrijder rijdt twee keer zo hard als toegestaan en moet rijbewijs inleveren

Op de C.G. Roosweg (N210) in Lekkerkerk zag een motoragent op donderdag 21 mei dat …

Twee verdachten aangehouden na vliegen met drone boven Krimpense gevangenis

Vanavond kreeg de politie een melding van een Drone boven de Penitentiaire Inrichting (P.I) in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *