zondag 31 mei 2020
// ACTUEEL

Inbrekers slaan tot drie keer toe in dezelfde straat

In de nacht van woensdag 25 maart op donderdag 26 maart hebben inbrekers tot drie maal toe ingebroken in woningen in Krimpen aan den IJssel. De inbrekers kwamen de woningen aan de Tosca via de achterzijde binnen.

Volgens de wijkagent hebben de inbrekers door middel van het boren van gaten in het slot zich toegang verschaft tot de woningen. Eén bewoner van de drie woningen heeft rond drie uur vannacht iets gehoord, maar kon niet plaatsen wat er aan de hand was. In de andere woningen waren de bewoners thuis maar hebben niets gehoord.

De politie vraagt om extra scherp te zijn de komende tijd op verdachte omstandigheden.

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze inbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via telefoonnummer  0900-8844 of via een privé bericht via de social media kanalen van de politie.

Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Kijk ook naar

Schoonhoven – Politie zoekt getuigen inbraak juwelier

Op 4 mei werd in de vroege ochtend rond 04:25 uur een inbraak gepleegd bij …

Politie lost waarschuwingsschot na wilde achtervolging

Zondagochtend 3 mei heeft de politie een waarschuwingsschot gelost aan de Vijverlaan in Krimpen aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *