zondag 31 mei 2020
// ACTUEEL

Getuigen gezocht van gewapende overval Ammerstol

De recherche doet onderzoek naar een gewapende overval in een woning aan de Meubelmakerstraat in Ammerstol. Het slachtoffer werd tijdens de overval bedreigd met een vuurwapen en mishandeld door de dader. De politie is op zoek naar getuigen.

Op donderdagavond 27 februari 2020 rond 19:45 uur kwam de melding binnen van een overval op een man in zijn woning. Het slachtoffer verklaarde aan de agenten dat een onbekende man plotseling zijn huis binnenkwam, waarna hij hem bedreigde en sloeg met het vuurwapen. De dader vluchtte daarna in de richting van de Achterweg. Het slachtoffer heeft geen letsel overgehouden waaraan hij behandeld moest worden. Een buurtonderzoek heeft plaatsgevonden.

Update: Politie Krimpenerwaard

Het buurtonderzoek leverde op dat er rond dat tijdstip een grijze pick-up is gezien. De recherche wil graag weten wie de persoon of de personen waren die daar op dat tijdstip in deze pick-up reden. Daarnaast wil de recherche graag in contact komen met getuigen die meer kunnen vertellen over deze pick-up en de inzittende(n).

Heeft u hierover meer informatie? Bel dan 0900-8844 of deel informatie anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Kijk ook naar

Schoonhoven – Politie zoekt getuigen inbraak juwelier

Op 4 mei werd in de vroege ochtend rond 04:25 uur een inbraak gepleegd bij …

Politie lost waarschuwingsschot na wilde achtervolging

Zondagochtend 3 mei heeft de politie een waarschuwingsschot gelost aan de Vijverlaan in Krimpen aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *