dinsdag 7 juli 2020
// ACTUEEL

Krimpen aan den IJssel – Storing verkeersregelinstallatie en afsluiting wisselstrook

Donderdagmorgen 12 december omstreeks kwart voor zeven is er een storing ontstaan in de verkeersregelinstallatie op de grote kruising in Krimpen aan den IJssel.

Deze storing zorgde voor flinke vertragingen rondom de Algeracorridor. Rond de klok van kwart over zeven waren verkeersregelaars aanwezig op de grote kruising om het verkeer in goede banen te leiden. Ondanks de inzet van deze verkeersregelaars bleef de vertraging groot.

De oorzaak van de storing in de verkeersregelinstallatie is nog onbekend. Heijmans is ter plaatse gekomen om de storing te verhelpen waarna de kruising door de verkeersregelaars weer kon worden vrijgegeven.

Let op:
Op donderdag 12 december is de wisselstrook van 10.00 tot 14.00 uur dicht. De openbare verlichting van de wisselstrook en de hoofdrijbaan van de C.G. Roosweg wordt in die periode gerepareerd.

Bekijk de actuele situatie via: verkeerscamera’s.
Autoverkeer vanuit Krimpen aan den IJssel in de richting van Capelle aan den IJssel vanaf de Nieuwe Tiendweg slechts gebruik maken van één rijstrook. De afgelopen maanden is de wisselstrook al diverse malen in storing gegaan.

Kijk ook naar

Blik per 1 juni in de plastic zak

Vanaf 1 juni scheiden inwoners van gemeente Krimpenerwaard hun metalen verpakkingsafval in de zak bij …

Inspectiewerkzaamheden wisselstrook Algerabrug

Vanwege inspectiewerkzaamheden is de wisselstrook van de Algerabrug op dinsdag 19 mei tussen 09.00 uur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *