maandag 3 augustus 2020
// ACTUEEL

Project ‘de Grote Kruising’ gaat officieel van start op 12 december

Op woensdag 12 december is van 15.00 tot 15.30 uur de officiële start van het project ‘de Grote Kruising’ en daarmee de herinrichting van de Algeracorridor. De officiële start vindt plaats ter hoogte van de Wethouder Hoogendijktunnel, parallel aan de wisselstrook.

Onthullen bouwbord en slaan eerste paal
Anthon Timm, projectwethouder voor ‘de Grote Kruising’ onthult samen met een vertegenwoordiging van de aannemers in het bouwteam en de subsidieverstrekkers het bouwbord. Vervolgens wordt de eerste funderingspaal van de fly-over aangebracht ter hoogte van de Wethouder Hoogendijktunnel.

Door fly-over komt er meer ruimte voor busstations
Om ruimte te bieden aan nieuwe bushaltes langs de C.G. Roosweg (N210) wordt de bestaande wisselstrook verlegd, meer richting het raadhuis. De nieuwe fly-over zorgt ervoor dat het toekomstige verkeer de bestaande wethouder Hoogendijktunnel bovenlangs kan kruisen. Meer informatie over het project vindt u op deze website. 

Wilt u aanwezig zijn bij de officiële start? Meldt u zich dan aan:
Om te weten hoeveel mensen aanwezig zijn op de bouwlocatie, is het belangrijk dat u zich aanmeldt. U kunt zich tot 10 december aanmelden via www.krimpenaandenijssel.nl/12december

Kijk ook naar

Blik per 1 juni in de plastic zak

Vanaf 1 juni scheiden inwoners van gemeente Krimpenerwaard hun metalen verpakkingsafval in de zak bij …

Inspectiewerkzaamheden wisselstrook Algerabrug

Vanwege inspectiewerkzaamheden is de wisselstrook van de Algerabrug op dinsdag 19 mei tussen 09.00 uur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *