vrijdag 28 februari 2020
// ACTUEEL
Home » Politie » Gouda – Man aangehouden voor belediging agent bij afzetting na ongeval

Gouda – Man aangehouden voor belediging agent bij afzetting na ongeval

Op vrijdag 29 november omstreeks half twaalf is een man aangehouden op de Sportlaan in Gouda voor het beledigen van een agent.

De agent was hier aanwezig om de weg af te sluiten na een ongeval op de N228 tussen Haastrecht en Gouda. Hier raakte een fietser ernstig gewond na een aanrijding met een auto.

De aangehouden verdachte, een 69-jarige man uit Haastrecht vond het nodig om de politie Gouda te beledigen tijdens de afsluiting. Hierop heeft de politie de man aangehouden; meldt de politie Krimpenerwaard. De politie stelt een onderzoek in.

Bron: Politie Krimpenerwaard

Op 29-11 om 11:38 uur is een man (69) uit #Haastrecht aangehouden op de Sportlaan te Gouda. Vond het nodig om @PolGouda te beledigen tijdens de afsluiting op de n228. Deze was korte tijd afgezet ivm aanrijding met letsel daar. ^eo

Politie Krimpenerwaard
Foto: Politie Gouda

Kijk ook naar

Krimpen aan den IJssel – Verklaring eigenaar verkooppunt vuurwerk

Naar aanleiding van het maandag 23 december gepubliceerde bericht ontving de redactie van KW Actueel …

Krimpen aan den IJssel – Dwangsom voor ongeoorloofde vuurwerkopslag bij verkooppunt

Tijdens een reguliere inspectie bij een constructiebedrijf in Krimpen aan den IJssel trok een aanzienlijke …

1 reactie

  1. Je zou toch zeggen. Dat een man van 69 jaar, wel meer verstand zou hebben. En de politie gewoon hun werk laat doen. Om iemand die gewond is geraakt te helpen. Maar helaas het tegendeel is waar. Als je op die leeftijd nu nog niet je hersens gebruikt, dan is het einde zoek hoor. Mensen laten we alsjeblieft nu is een keer wat meer respect voor elkaar hebben. Dan wordt het misschien nog wat in deze maatschappij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *