zondag 31 mei 2020
// ACTUEEL

Regio – Boeren demonstreren bij provinciehuis Den Haag

Tientallen boeren zijn woensdag met de tractor vanuit de Krimpenerwaard naar Den Haag getrokken om te protesteren bij het provinciehuis. In het provinciehuis wordt woensdag gesproken over het stikstofbeleid.

Archieffoto: Teus van Herk

Om tien uur begint vergadering over de stikstofcrisis. Bij de vergadering mogen viertien insprekers aanwezig zijn. Het protest was vooraf aangekondigd. De gemeente waarschuwde dinsdag al voor extra drukte in het gebied rond het provinciehuis.

Archieffoto: Teus van Herk

Vandaag wordt er in Den Haag ook gedemonstreerd door leraren. Als “knipoog naar het boerenprotest” zal tussen 08.00 uur en 09.00 uur de ingang van het ministerie van Onderwijs geblokkeerd worden met honderden speelgoedtrekkers. Inmiddels zijn er ook enkele échte trekkers aangekomen bij het ministerie van Onderwijs om de leraren te steunen.

Foto’s: Teus van Herk / Koeienfotos.nl

Kijk ook naar

Inspectiewerkzaamheden wisselstrook Algerabrug

Vanwege inspectiewerkzaamheden is de wisselstrook van de Algerabrug op dinsdag 19 mei tussen 09.00 uur …

Werkzaamheden grote kruising (C.G. Roosweg)

Op woensdag 6 mei zal er op de C.G. Roosweg van 9.00 uur tot ongeveer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *