zondag 31 mei 2020
// ACTUEEL

Stolwijk – Man aangehouden voor rijden onder invloed, bezit drugs en bezit wapens

Donderdagavond 11 oktober rond 20:15 uur was een politie-eenheid van team Krimpenerwaard onderweg naar de alcoholcontrole die in Stolwijk werd uitgevoerd. Nog voor zij konden aansluiten bij deze controle, werd hun aandacht getrokken door een auto welke voor hen reed.

De bestuurder van deze auto kreeg een stopteken, waarna de agenten controle hebben uitgevoerd. Bij het aanspreken van deze bestuurder roken zij een wietlucht.

Van de bestuurder is een speekseltest afgenomen, waaruit bleek dat de bestuurder vermoedelijk onder invloed van drie soorten drugs reed. De bestuurder, een 29-jarige man, is hierop door de politie aangehouden. Aan het politiebureau werd door een arts bloed afgenomen wat door een laboratorium zal worden onderzocht. Daaruit zal blijken of de bestuurder onder invloed van drugs heeft gereden.

Bij de doorzoeking van de auto werden soorten drugs aangetroffen, waaronder crystal meth. Ook vonden de agenten een busje pepperspray en een honkbalknuppel. De bestuurder heeft vannacht bij de politie mogen overnachten en zal in de loop van de dag worden verhoord. Daarna zal de zaak worden overgedragen aan de Officier van Justitie.

Bron: Politie Krimpenerwaard

Kijk ook naar

Schoonhoven – Politie zoekt getuigen inbraak juwelier

Op 4 mei werd in de vroege ochtend rond 04:25 uur een inbraak gepleegd bij …

Politie lost waarschuwingsschot na wilde achtervolging

Zondagochtend 3 mei heeft de politie een waarschuwingsschot gelost aan de Vijverlaan in Krimpen aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *