maandag 27 januari 2020
// ACTUEEL
Home » Politie » Politie controleert vanuit wachterstoren Algerabrug; 55 staandehoudingen

Politie controleert vanuit wachterstoren Algerabrug; 55 staandehoudingen

In het kader van de week van de veiligheid hebben agenten van de politie Rotterdam Rijnmond Oost op woensdag 9 oktober een repressieve controle gehouden op de Algerabrug.

Het doel van de controle betrof het controleren op vasthouden van een mobiel elektronisch apparaat. Het resultaat van deze controle betrof helaas maarliefst 55 staandehoudingen. Natuurlijk veel te veel. Ter plaatse zijn ook bestuurders van fietsers, bromfietsers, auto en vrachtwagen bestuurders met een geconstateerde gedraging geconfronteerd.

Een bestuurder van een bromfiets reed met een kapotte spiegel, een geschorst kenteken, was onverzekerd en had ook nog een direct te betalen boete openstaan van 99 euro. Deze werd ter plekke direct voldaan.

Een bestuurder van een personenauto maakte het wel erg bont. Hij reed ‘al werkend’ over de brug een had daarbij de laptop op schoot. Ook was er een bestuurder die woonachtig was in een niet Shengenland. Deze diende ter plekke een proces-verbaal van 249 euro te voldoen. Een andere bestuurder trok de aandacht van agenten toen zij Krimpen uit wilde rijden. Agenten zagen hoe de bestuurder net voor de oprit afsloeg en tegen de toegestane rijrichting in ging rijden.

Kijk ook naar

Krimpen aan den IJssel – Verklaring eigenaar verkooppunt vuurwerk

Naar aanleiding van het maandag 23 december gepubliceerde bericht ontving de redactie van KW Actueel …

Krimpen aan den IJssel – Dwangsom voor ongeoorloofde vuurwerkopslag bij verkooppunt

Tijdens een reguliere inspectie bij een constructiebedrijf in Krimpen aan den IJssel trok een aanzienlijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *