woensdag 23 oktober 2019
// ACTUEEL
Home » Politie » Krimpen aan den IJssel – Jongetje aangereden door auto; bestuurder rijdt door

Krimpen aan den IJssel – Jongetje aangereden door auto; bestuurder rijdt door

Maandagochtend 23 september omstreeks de klok van 08.25 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Overturenlaan in Krimpen aan den IJssel. Bij dit ongeval werd ter hoogte van de wegversmalling aan de zijde van de Van Ostadelaan, een jongetje welke op het fietspad fietste aangetikt door een auto.

Het jongetje kwam hierbij ten val en liep volgens zijn moeder twee gekneusde benen en pijn in zijn hemstring op. Het betrokken voertuig is na de aanrijding doorgereden. Om wat voor voertuig (model en type) het precies gaat is onbekend. Twee mannen die direct na het ongeval ter plaatse kwamen hebben het jongetje naar huis gebracht.

De moeder van het jongetje wil graag in contact komen met deze mannen. Kent, of bent u één van deze mannen? Stuur dan een berichtje naar Gwen Kovacs.

De politie is op de hoogte van het ongeval en zal een onderzoek instellen. Mensen die getuige zijn geweest van dit ongeval of meer informatie hebben over de bestuurder danwel het voertuig betrokken bij het ongeval kunnen zich melden via 0900-8844.

Kijk ook naar

Stolwijk – Man aangehouden voor rijden onder invloed, bezit drugs en bezit wapens

Donderdagavond 11 oktober rond 20:15 uur was een politie-eenheid van team Krimpenerwaard onderweg naar de …

Regio – Politie vindt hennepkwekerij en grote hoeveelheid illegaal vuurwerk in woning

De politie Krimpenerwaard heeft op donderdag 10 oktober 2019 wederom een hennepkwekerij ontmanteld in een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *