maandag 27 januari 2020
// ACTUEEL
Home » Ongeval » Gouderak – Werkzaamheden aan asfalt na diverse ongevallen

Gouderak – Werkzaamheden aan asfalt na diverse ongevallen

Op woensdag 2 oktober gaat een aannemer twee gladde plekken aanpakken op het Middelblok en de Kattendijk in Gouderak. De bovenste laag van het asfalt gaan zij ruwer maken. Verkeersregelaars zorgen ervoor dat het verkeer dein goede banen wordt geleid ten tijde van de werkzaamheden.

Het hoogheemraadschap van Schieland heeft een onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren naar de staat van het asfalt op het Middelblok en de Kattendijk. Uit dit onderzoek bleek 19 september dat de gladheid op de bovengenoemde locaties veroorzaakt wordt door gladgeslepen steentjes. Dit is met name glad als het regent. Hierdoor raakten auto’s soms in een slip. Er zijn matrixborden geplaatst om verkeersgebruikers te wijzen op slipgevaar en om hun snelheid aan te passen aan de situatie.

Het waterschap beheert en onderhoudt de wegen in de Krimpenerwaard buiten de bebouwde kom, met uitzondering van de provinciale wegen.

Kijk ook naar

Ouderkerks echtpaar op intensive care door giftige gas in lading

Een schippersechtpaar uit Ouderkerk aan den IJssel ligt op de intensive care nadat ze urenlang …

Berkenwoude – Vrachtwagen belandt op zijn kop in de sloot

Vrijdagochtend 6 december omstreeks de klok van tien voor acht is er een vrachtauto te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *