zondag 29 maart 2020
// ACTUEEL
Home » Brand » Krimpen aan den IJssel – Brand in penitentiaire inrichting

Krimpen aan den IJssel – Brand in penitentiaire inrichting

Woensdagmorgen 18 september omstreeks de klok van negen uur zijn hulpdiensten met spoed opgeroepen voor een brandmelding in de Penitentiaire Inrichting De IJssel aan de Van der Hoopstraat in Krimpen aan den IJssel.

Al snel werd er opgeschaald naar het sein ‘middel brand’. Ter plaatse werd er rook waargenomen in een technische ruimte. Oorzaak hiervan bleek een kleine brand te zijn in een afzuiginstallatie van de timmerwerkplaats in de penitentiaire inrichting.

De brandweer heeft de brand welke uiteindelijk in de afzuigpijp bleek te zitten weten te blussen. Omdat een persoon rook ingeademd had, is er een ambulance ter plaatse geweest ter controle van de gezondheid van de persoon.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onbekend.

Kijk ook naar

Schoonhoven – Gezonken plezierjacht raakt los van kade

Zaterdagmorgen 14 september omstreeks de klok van half elf is de Schoonhovense brandweer opgeroepen voor …

Schoonhoven – Brandweer pompt ondergelopen kelder leeg

Dinsdagmorgen 10 september is de Schoonhovense brandweer uitgerukt voor een melding wateroverlast aan de Tol …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *