zondag 8 december 2019
// ACTUEEL
Home » Politie » ‘Neergestoken om meelopen door metropoortje’

‘Neergestoken om meelopen door metropoortje’

De 20-jarige Lekkerkerker wilde zwartrijden en is zonder in te checken achter de verdachte door de toegangspoortjes van het metrostation gelopen; dat melden getuigen in het AD. De man heeft dit met de dood moeten bekopen.

Diverse getuigen zagen het maandagmorgen 9 september gebeuren; de jongeman glipte achter de verdachte aan door het toegangspoortje van metrostation Capelsebrug. Hierop ontstond er een ruzie. Al snel escaleerde deze ruzie en eindigde deze in de steekpartij, waarbij de 20-jarige man uit Lekkerkerk door de verdachte werd neergestoken. Hulpdiensten waaronder een mobiel medisch team kwamen met spoed ter plaatse en hebben het slachtoffer van de steekpartij nog gereanimeerd. Dat mocht niet meer baten.

Burgemeester Krimpenerwaard Roel Cazemier:

Verschrikkelijk nieuws over een jonge inwoner uit Lekkerkerk! Ik leef heel erg met de familie mee. – 10 september 2019

Burgemeester Roel Cazemier

Het hele incident is volgens de politie vastgelegd op beveiligingscamera’s, welke aanwezig zijn op het metroperron.

Een dag met een zwarte rand. Ruzie met dodelijk slachtoffer op metrostation Capelsebrug. We leven mee en wensen alle betrokkenen sterkte. Heb je als reiziger behoefte aan contact met de RET hierover, dat kan via 0900 – 500 60 10.

Vervoersbedrijf RET Rotterdam

Kijk ook naar

Krimpen aan de Lek – Opnieuw aanhouding voor handel in drugs

Maandagmorgen 25 november heeft Politie Krimpenerwaard een 20-jarige jongen uit Krimpen aan de Lek aangehouden …

Krimpen aan den IJssel – Aanhouding na achtervolging met hoge snelheden

In de nacht van vrijdag 22 november op zaterdag 23 november heeft de politie een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *