dinsdag 17 september 2019
// ACTUEEL
Home » Politie » Verdachte dodelijke steekpartij Capelsebrug aangehouden

Verdachte dodelijke steekpartij Capelsebrug aangehouden

De politie heeft maandagavond 9 september een man aangehouden welke verdacht wordt van de steekpartij met dodelijke afloop in metrostation Capelsebrug in Rotterdam vanmorgen. De verdachte is een 20-jarige man uit Rotterdam; meldt de politie.

Bij de steekpartij kwam een 20-jarige man uit Lekkerker om het leven. Hulpdiensten waaronder een mobiel medisch team kwamen met spoed ter plaatse en hebben het slachtoffer van de steekpartij nog gereanimeerd. Dat mocht niet meer baten.

Politie doet onderzoek op metrostation Capelsebrug

De politie meldt dat de dader van de fatale steekpartij op een metrostation in Rotterdam als de steekpartij zelf zijn vastgelegd op beeld. Getuigen zeggen tegen het AD dat de dader en het slachtoffer ruzie hadden over wie het eerst de metro in mocht.

Kijk ook naar

Slachtoffer dodelijke steekpartij Capelsebrug 20-jarige man uit Lekkerkerk

De man die maandagmorgen 9 september overleed aan zijn verwondingen ten gevolge van een steekpartij …

UPDATE: Dode bij steekpartij metrostation Capelsebrug

Maandagmorgen 9 september omstreeks de klok van 10:00 uur is er een persoon omgekomen bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *