zondag 8 december 2019
// ACTUEEL
Home » Politie » Verdachte dodelijke steekpartij Capelsebrug aangehouden

Verdachte dodelijke steekpartij Capelsebrug aangehouden

De politie heeft maandagavond 9 september een man aangehouden welke verdacht wordt van de steekpartij met dodelijke afloop in metrostation Capelsebrug in Rotterdam vanmorgen. De verdachte is een 20-jarige man uit Rotterdam; meldt de politie.

Bij de steekpartij kwam een 20-jarige man uit Lekkerker om het leven. Hulpdiensten waaronder een mobiel medisch team kwamen met spoed ter plaatse en hebben het slachtoffer van de steekpartij nog gereanimeerd. Dat mocht niet meer baten.

Politie doet onderzoek op metrostation Capelsebrug

De politie meldt dat de dader van de fatale steekpartij op een metrostation in Rotterdam als de steekpartij zelf zijn vastgelegd op beeld. Getuigen zeggen tegen het AD dat de dader en het slachtoffer ruzie hadden over wie het eerst de metro in mocht.

Kijk ook naar

Krimpen aan de Lek – Opnieuw aanhouding voor handel in drugs

Maandagmorgen 25 november heeft Politie Krimpenerwaard een 20-jarige jongen uit Krimpen aan de Lek aangehouden …

Krimpen aan den IJssel – Aanhouding na achtervolging met hoge snelheden

In de nacht van vrijdag 22 november op zaterdag 23 november heeft de politie een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *