dinsdag 17 september 2019
// ACTUEEL
Home » Politie » UPDATE: Dode bij steekpartij metrostation Capelsebrug

UPDATE: Dode bij steekpartij metrostation Capelsebrug

Maandagmorgen 9 september omstreeks de klok van 10:00 uur is er een persoon omgekomen bij een steekpartij. Het incident gebeurde op metrostation Capelseburg aan het Abram van Rijckevorselplein in Rotterdam.

Hulpdiensten waaronder een mobiel medisch team kwamen met spoed ter plaatse en hebben het slachtoffer van de steekpartij nog gereanimeerd. Dat mocht niet meer baten.

De verdachte van de steekpartij is volgens de politie nog voortvluchtig. Het gaat om een licht getinte man van ongeveer twintig jaar met een lengte van ongeveer 1.80 meter. De dader zou verder ‘opgezwolle lippen’ hebben; volgens een politie woordvoerder is dit mogelijk ten gevolge van een schermutseling welke voorafgaand aan de steekpartij plaats heeft gevonden. Ten tijde van de steekpartij droeg hij donkere kleding en opvallend witte schoenen.

De politie doet onderzoek op metrostation Capelsebrug

De politie laat weten dat het onderzoek naar de steekpartij in volle gang is. Volgens de politie zou de dader van de steekpartij mogelijk zelf ook gewond zijn geraakt bij het incident. Een team van de forensische opsporing van de politie is aanwezig op metrostation Capelsebrug. Deze hebben een witte tent over het stoffelijk overschot van het slachtoffer geplaatst en voeren een sporenonderzoek uit op het perron.

Door het incident wordt bij Capelsebrug op metro A richting Binnenhof, B richting Nesselande en C richting De Terp niet gestopt. Reizigers kunnen overstappen bij Schenkel en Slotlaan om vervolgens terug te reizen.

Kijk ook naar

Verdachte dodelijke steekpartij Capelsebrug aangehouden

De politie heeft maandagavond 9 september een man aangehouden welke verdacht wordt van de steekpartij …

Slachtoffer dodelijke steekpartij Capelsebrug 20-jarige man uit Lekkerkerk

De man die maandagmorgen 9 september overleed aan zijn verwondingen ten gevolge van een steekpartij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *