maandag 27 januari 2020
// ACTUEEL
Home » Politie » Slachtoffer dodelijke steekpartij Capelsebrug 20-jarige man uit Lekkerkerk

Slachtoffer dodelijke steekpartij Capelsebrug 20-jarige man uit Lekkerkerk

De man die maandagmorgen 9 september overleed aan zijn verwondingen ten gevolge van een steekpartij betreft een 20-jarige man uit Lekkerkerk; dat meldt de politie.

Hulpdiensten waaronder een mobiel medisch team kwamen met spoed ter plaatse en hebben het slachtoffer van de steekpartij nog gereanimeerd. Dat mocht niet meer baten.

De verdachte van de steekpartij is volgens de politie nog voortvluchtig. Het gaat om een licht getinte man van ongeveer twintig jaar met een lengte van ongeveer 1.80 meter. De dader zou verder ‘opgezwolle lippen’ hebben; volgens een politie woordvoerder is dit mogelijk ten gevolge van een schermutseling welke voorafgaand aan de steekpartij plaats heeft gevonden. Ten tijde van de steekpartij droeg hij donkere kleding en opvallend witte schoenen.

Politie doet onderzoek op metrostation Capelsebrug

Verder meldt de politie dat de dader van de fatale steekpartij op een metrostation in Rotterdam als de steekpartij zelf zijn vastgelegd op beeld. Getuigen zeggen tegen het AD dat de dader en het slachtoffer ruzie hadden over wie het eerst de metro in mocht.

Een dag met een zwarte rand. Ruzie met dodelijk slachtoffer op metrostation Capelsebrug. We leven mee en wensen alle betrokkenen sterkte. Heb je als reiziger behoefte aan contact met de RET hierover, dat kan via 0900 – 500 60 10.

Vervoersbedrijf RET op Twitter

De politie laat verder weten dat er tientallen agenten onderzoek doen naar wat er precies is voorgevallen op het metrostation

Kijk ook naar

Krimpen aan den IJssel – Verklaring eigenaar verkooppunt vuurwerk

Naar aanleiding van het maandag 23 december gepubliceerde bericht ontving de redactie van KW Actueel …

Krimpen aan den IJssel – Dwangsom voor ongeoorloofde vuurwerkopslag bij verkooppunt

Tijdens een reguliere inspectie bij een constructiebedrijf in Krimpen aan den IJssel trok een aanzienlijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *