dinsdag 17 september 2019
// ACTUEEL
Home » Politie » Slachtoffer dodelijke steekpartij Capelsebrug 20-jarige man uit Lekkerkerk

Slachtoffer dodelijke steekpartij Capelsebrug 20-jarige man uit Lekkerkerk

De man die maandagmorgen 9 september overleed aan zijn verwondingen ten gevolge van een steekpartij betreft een 20-jarige man uit Lekkerkerk; dat meldt de politie.

Hulpdiensten waaronder een mobiel medisch team kwamen met spoed ter plaatse en hebben het slachtoffer van de steekpartij nog gereanimeerd. Dat mocht niet meer baten.

De verdachte van de steekpartij is volgens de politie nog voortvluchtig. Het gaat om een licht getinte man van ongeveer twintig jaar met een lengte van ongeveer 1.80 meter. De dader zou verder ‘opgezwolle lippen’ hebben; volgens een politie woordvoerder is dit mogelijk ten gevolge van een schermutseling welke voorafgaand aan de steekpartij plaats heeft gevonden. Ten tijde van de steekpartij droeg hij donkere kleding en opvallend witte schoenen.

Politie doet onderzoek op metrostation Capelsebrug

Verder meldt de politie dat de dader van de fatale steekpartij op een metrostation in Rotterdam als de steekpartij zelf zijn vastgelegd op beeld. Getuigen zeggen tegen het AD dat de dader en het slachtoffer ruzie hadden over wie het eerst de metro in mocht.

Een dag met een zwarte rand. Ruzie met dodelijk slachtoffer op metrostation Capelsebrug. We leven mee en wensen alle betrokkenen sterkte. Heb je als reiziger behoefte aan contact met de RET hierover, dat kan via 0900 – 500 60 10.

Vervoersbedrijf RET op Twitter

De politie laat verder weten dat er tientallen agenten onderzoek doen naar wat er precies is voorgevallen op het metrostation

Kijk ook naar

Verdachte dodelijke steekpartij Capelsebrug aangehouden

De politie heeft maandagavond 9 september een man aangehouden welke verdacht wordt van de steekpartij …

UPDATE: Dode bij steekpartij metrostation Capelsebrug

Maandagmorgen 9 september omstreeks de klok van 10:00 uur is er een persoon omgekomen bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *