maandag 27 januari 2020
// ACTUEEL
Home » Geen categorie » Dode bij steekpartij metrostation Capelsebrug

Dode bij steekpartij metrostation Capelsebrug

Maandagmorgen 9 september omstreeks de klok van 10:00 uur is er een persoon omgekomen bij een steekpartij. Het incident gebeurde op metrostation Capelseburg aan het Abram van Rijckevorselplein in Rotterdam.

Hulpdiensten waaronder een mobiel medisch team kwamen met spoed ter plaatse en hebben het slachtoffer van de steekpartij nog gereanimeerd. Dat mocht niet meer baten.

De verdachte van de steekpartij is volgens de politie nog voortvluchtig. Het gaat om een man van ongeveer twintig jaar met een lengte van ongeveer 1.80 meter. Ten tijde van de steekpartij droeg hij donkere kleding en opvallend witte schoenen. De politie laat weten dat het onderzoek naar de steekpartij in volle gang is. Volgens de politie zou de dader van de steekpartij mogelijk zelf ook gewond zijn geraakt bij het incident.

Veel mensen hebben de steekpartij gezien. Reizigers en getuigen worden opgevangen in een lijnbus van de RET bij het metrostation. 

De politie doet onderzoek op metrostation Capelsebrug

Kijk ook naar

Test 0.05

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *