zondag 8 december 2019
// ACTUEEL
Home » Gemeente » Lekkerkerk – Feestelijke opening vernieuwde Albert Heijn

Lekkerkerk – Feestelijke opening vernieuwde Albert Heijn

Donderdag 5 september opende wethouder Vente de vernieuwde Albert Heijn in Lekkerkerk. De supermarkt van het ondernemersechtpaar Carola en Teus Slingerland is ingrijpend verbouwd en heeft nu het nieuwste winkelconcept.

Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa’s.

“Bij binnenkomst word je meteen verrast met een wereld van verse groenten en fruit”, vertelt Teus Slingerland. Er is nu ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan gemakkelijker dan ooit met een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden.

Uit de eigen ovens komen heerlijk geurend brood en broodjes. Bij de bakkerij vinden klanten ook lekkere taarten en taartjes, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, grillproducten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes.

Ook worden vleeswaren en Hollandse kazen in elke gewenste hoeveelheid vers gesneden. Het assortiment van Albert Heijn Lekkerkerk is gevarieerd: van internationaal tot de lekkerste producten van lokale leveranciers zoals het banket van Vrolijk. Ook eieren uit de Krimpenerwaard, de StolWeitjes, behoren tot het aanbod.

De vernieuwde winkel heeft nu zelfscan. Met de handscanner of je mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen of je scant de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa.

“De eerste reacties zijn erg positief”, zegt Teus Slingerland. “Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat ook. Die mogelijkheid blijft uiteraard.” Er zijn meer technische innovatieve snufjes.

Door de hele winkel hangen grote beeldschermen die inspiratie bieden met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. “Ook zijn wij een van de eerste winkels met elektronische schapkaartjes. Hiermee kunnen we sneller inspelen op veranderingen in het assortiment.”

Voor het ondernemersechtpaar en hun medewerkers is met de heropening van de winkel een einde gekomen aan een hectische periode. Tijdens de verbouwing werden de medewerkers opgeleid tot ‘master in vers’.

Nu staat iedereen klaar om klanten te adviseren over verse producten, de nieuwste smaken en de lekkerste borrelplanken. Teus Slingerland: “Het enthousiasme van onze medewerkers is hartverwarmend. Klanten zullen dat nu zelf kunnen ervaren, dus kom langs!”

Bron en foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves

Kijk ook naar

Regio – Waterschapsbelasting stijgt in 2020

De waterschapsbelasting voor de inwoners en bedrijven in het gebied van het hoogheemraadschap van Schieland …

Krimpenerwaard – Ophef om nieuwe video Dierenradar [VIDEO]

In de afgelopen dagen is er opnieuw ophef ontstaan door een video welke gepubliceerd is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *