dinsdag 17 september 2019
// ACTUEEL
Home » Ongeval » Krimpenaar (36) zwaargewond na aanrijding; bestuurder rijdt door

Krimpenaar (36) zwaargewond na aanrijding; bestuurder rijdt door

In de nacht van vrijdag 30 augustus op zaterdag 31 augustus, even na 00:30 uur, raakte een fietser zwaargewond toen hij op de IJsseldijk in Capelle aan den IJssel werd aangereden door een automobilist. De politie meldt dat de automobilist na het ongeval is doorgereden. Daarom is de politie is op zoek naar getuigen van het ongeval.

De dader kwam op hoge snelheid uit de richting van Capelle aan den IJssel en reed richting Rotterdam. Op de IJsseldijk botste hij op de fietser die hem tegemoet kwam. Het 36-jarige slachtoffer uit Krimpen aan den IJssel is met meerdere botbreuken naar het ziekenhuis gebracht. Hem wacht een langdurig herstel. Bij de aanrijding raakte de auto beschadigd, vermoedelijk aan de linker voorkant en zijkant.

De politie heeft al gesproken met een getuige, maar hoopt dat er meer mensen zijn die iets is opgevallen of die weten waar de beschadigde auto, mogelijk een lichtgrijze Renault, nu staat. Alle informatie is welkom. U kunt bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Bron: Politie Rotterdam Rijnmond Oost

Kijk ook naar

Berkenwoude – Paard te water Kerkweg

Zondagmorgen 1 september zijn hulpdiensten omstreeks tien voor twaalf met gepaste spoed opgeroepen voor een …

Krimpen aan den IJssel – Auto te water na vergeten handrem

Dinsdagmiddag 27 augustus omstreeks de klok van half één is er een auto te water …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *