zondag 8 december 2019
// ACTUEEL
Home » Gemeente » Helikopter cirkelt urenlang boven Krimpen aan den IJssel

Helikopter cirkelt urenlang boven Krimpen aan den IJssel

Zaterdag 31 augustus heeft er urenlang een helikopter boven Krimpen aan den IJssel en omgeving gecirkeld. De aanwezigheid van de helikopter bleef niet onopgemerkt; op Facebook stroomden de vragen binnen over de helikopter.

Al snel werd door de politie bevestigd dat het geen politiehelikopter betrof. Na enkele tijd werd duidelijk dat het ging om een helikopter uit de vloot van het bedrijf Heli Holland. Het type helikopter betreft een Eurocopter EC120B Colibri. Het bedrijf Heli Holland voert zowel privé- als zakelijke vluchten uit door heel Nederland. Verder is het bedrijf in het bezit van speciaal voor foto- en filmvluchten uitgeruste helikopters.

Zaterdagmiddag heeft het bedrijf aan KW Actueel laten weten dat de helikopter welke boven Krimpen aan den IJssel vliegt waarschijnlijk geen filmopnames maakt maar dat één van de helikopters gehuurd is voor het maken van rondvluchten. Het begin- en eindpunt zou een veld in de omgeving van de Surfplas zijn. Hoelang de helikopter nog boven Krimpen aan den IJssel zal blijven vliegen is niet bekend.

Foto: Flightradar24 – Heli Holland

Kijk ook naar

Regio – Waterschapsbelasting stijgt in 2020

De waterschapsbelasting voor de inwoners en bedrijven in het gebied van het hoogheemraadschap van Schieland …

Krimpenerwaard – Ophef om nieuwe video Dierenradar [VIDEO]

In de afgelopen dagen is er opnieuw ophef ontstaan door een video welke gepubliceerd is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *