woensdag 23 oktober 2019
// ACTUEEL
Home » Gemeente » Krimpen aan den IJssel – Werkzaamheden begraafplaats Waalhoven

Krimpen aan den IJssel – Werkzaamheden begraafplaats Waalhoven

Op 26 augustus starten de werkzaamheden om een deel van begraafplaats Waalhoven op te hogen. De aannemer werkt in deze periode aan de vakken A, C en E. Het ophogen van de begraafplaats is van belang, omdat de begraafplaats is verzakt en er na ophoging nieuwe graven kunnen worden uitgegeven. De werkzaamheden duren tot 20 december.

De graven en het omliggende gebied wordt opgehoogd. Ook bestraat de aannemer de paden in dit gebied opnieuw. De werkzaamheden vinden plaats in fases. Pas als er een fase is afgerond, begint de aannemer aan de nieuwe fase. In het dossier Begraven vindt u een tekening van het gebied en de fases waarin gewerkt wordt.

Tijdens de werkzaamheden kan het voorkomen dat u geluidshinder ervaart en dat u niet alle graven altijd kunt bezoeken. Op het gedeelte waar de aannemer aan het werk is, worden afzettingen geplaatst zodat de aannemer zo goed mogelijk zijn werk kan uitvoeren. De aannemer doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Bron: Gemeente Krimpen aan den IJssel

Hier kan uw advertentie staanWilt u gebruikt maken van dit platform om doelgericht te adverteren voor uw bedrijf, organisatie of instelling? Neem contact met ons op via redactie@kwactueel.nl voor de mogelijkheden.

Kijk ook naar

Fotoreportage: vertrek boeren Krimpenerwaard naar demonstratie Den Haag

Vanuit de Krimpenerwaard sluiten er vandaag ongeveer honderd trekkers aan bij de boerenprotesten welke vandaag …

Regio – Boeren trekken opnieuw massaal naar Den Haag voor grote demonstratie

Protesterende boeren zullen vandaag, woensdag 16 oktober opnieuw actie voeren in Den Haag en in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *