dinsdag 14 juli 2020
// ACTUEEL

Extra zandlaag bij speeleiland Krimpenerhout

Al enkele maanden kan de jeugd in de Krimpenerhout genieten van het nieuwe speeleiland. Echter werden er in de bodem van de watergangen af en toe scherpe voorwerpen aangetroffen. Komende week wordt daar iets aan gedaan. 

Bij de speeltoestellen was al een zandlaag in het water aangebracht. Dit gaan ze nu ook doen in de resterende watergangen. Hiermee probeert Groenalliantie te voorkomen kinderen in scherpe voorwerpen stappen en er verwondingen optreden. Vervolgens is het belangrijk dat er geen afval meer in het water belandt. Er staan daarom voldoende prullenbakken in het gebied waar afval ingegooid kan worden.

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd, hierdoor blijven er altijd delen van het speeleiland toegankelijk. Er worden vrachtauto’s en graafmachines ingezet die overlast kunnen veroorzaken.

Hier kan uw advertentie staanWilt u gebruikt maken van dit platform om doelgericht te adverteren voor uw bedrijf, organisatie of instelling? Neem contact met ons op via redactie@kwactueel.nl voor de mogelijkheden.

Kijk ook naar

Blik per 1 juni in de plastic zak

Vanaf 1 juni scheiden inwoners van gemeente Krimpenerwaard hun metalen verpakkingsafval in de zak bij …

Inspectiewerkzaamheden wisselstrook Algerabrug

Vanwege inspectiewerkzaamheden is de wisselstrook van de Algerabrug op dinsdag 19 mei tussen 09.00 uur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *