woensdag 23 oktober 2019
// ACTUEEL
Home » Gemeente » Extra zandlaag bij speeleiland Krimpenerhout

Extra zandlaag bij speeleiland Krimpenerhout

Al enkele maanden kan de jeugd in de Krimpenerhout genieten van het nieuwe speeleiland. Echter werden er in de bodem van de watergangen af en toe scherpe voorwerpen aangetroffen. Komende week wordt daar iets aan gedaan. 

Bij de speeltoestellen was al een zandlaag in het water aangebracht. Dit gaan ze nu ook doen in de resterende watergangen. Hiermee probeert Groenalliantie te voorkomen kinderen in scherpe voorwerpen stappen en er verwondingen optreden. Vervolgens is het belangrijk dat er geen afval meer in het water belandt. Er staan daarom voldoende prullenbakken in het gebied waar afval ingegooid kan worden.

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd, hierdoor blijven er altijd delen van het speeleiland toegankelijk. Er worden vrachtauto’s en graafmachines ingezet die overlast kunnen veroorzaken.

Hier kan uw advertentie staanWilt u gebruikt maken van dit platform om doelgericht te adverteren voor uw bedrijf, organisatie of instelling? Neem contact met ons op via redactie@kwactueel.nl voor de mogelijkheden.

Kijk ook naar

Fotoreportage: vertrek boeren Krimpenerwaard naar demonstratie Den Haag

Vanuit de Krimpenerwaard sluiten er vandaag ongeveer honderd trekkers aan bij de boerenprotesten welke vandaag …

Regio – Boeren trekken opnieuw massaal naar Den Haag voor grote demonstratie

Protesterende boeren zullen vandaag, woensdag 16 oktober opnieuw actie voeren in Den Haag en in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *