dinsdag 14 juli 2020
// ACTUEEL

Regio – Grote stroomstoring treft 2.000 klanten

Ongeveer tweeduizend klanten van netbeheerder Stedin hebben afgelopen nacht last te kampen gehad met een grote stroomstoring in de omgeving van Stolwijk, Berkenwoude en Bergambacht.

De oorzaak van de stroomstoring is nog onbekend. De storing werd om 04:22 uur gemeld bij Stedin. Het bedrijf schakelde direct monteurs in om de storing te verhelpen. Na ongeveer een uur tijd konden alle klanten weer gebruik maken van de stroomvoorziening.

Monteurs doen onderzoek naar de oorzaak van de stroomstoring. De gemeente Krimpenerwaard meldt dat het Klant Contact Centrum telefonisch niet bereikbaar is door de storing van afgelopen nacht. Het Klant Contact Centrum is wel per mail bereikbaar. U kunt het Klant Contact Centrum mailen via: info@krimpenerwaard.nl. 

Hier kan uw advertentie staanWilt u gebruikt maken van dit platform om doelgericht te adverteren voor uw bedrijf, organisatie of instelling? Neem contact met ons op via redactie@kwactueel.nl voor de mogelijkheden.

Kijk ook naar

Blik per 1 juni in de plastic zak

Vanaf 1 juni scheiden inwoners van gemeente Krimpenerwaard hun metalen verpakkingsafval in de zak bij …

Inspectiewerkzaamheden wisselstrook Algerabrug

Vanwege inspectiewerkzaamheden is de wisselstrook van de Algerabrug op dinsdag 19 mei tussen 09.00 uur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *