donderdag 22 augustus 2019
// ACTUEEL
Home » Politie » Krimpen aan den IJssel – Diverse bekeuringen bij bromfietscontrole

Krimpen aan den IJssel – Diverse bekeuringen bij bromfietscontrole

In Krimpen aan den IJssel werd afgelopen vrijdag door de politie en handhaving een verkeerscontrole gehouden. Daarbij lag het accent op bromfietsen.

Van de in totaal 133 gecontroleerde bromfietsen, lag het aantal bestuurders dat een proces-verbaal kreeg opvallend laag.

Agenten maakten wel diverse processen-verbaal op voor onder andere gladde banden, het rijden zonder rijbewijs en meerdere malen een te hoge constructiesnelheid.

Een bezorgscooter had maarliefst vijf mankementen. Om de jonge bestuurder niet voor al deze technische mankementen verantwoordelijk te houden werd zijn werkgever ontboden. Aan hem is proces-verbaal aangezegd. Ook werd er een zogenaamde WOK melding gemaakt op de bromfiets. Dit houd in dat deze niet aan de wettelijke eisen voldoet en herkeurd moet worden.

Bron: Politie Rotterdam Rijnmond Oost

Hier kan uw advertentie staanWilt u gebruikt maken van dit platform om doelgericht te adverteren voor uw bedrijf, organisatie of instelling? Neem contact met ons op via redactie@kwactueel.nl voor de mogelijkheden.

Kijk ook naar

Krimpen aan de Lek – Auto ramt gevel van woning na botsing

In de nacht van vrijdag 26 juli op zaterdag 27 juli zijn hulpdiensten even na …

Regio – Hennepkwekerij aangetroffen bij instappen politie

Politie Krimpenerwaard heeft op donderdag 25 juli 2019 meerdere instappen gedaan in woningen en bedrijfspanden …

2 reacties

  1. wat is een te hoge constructiesnelheid.(nooit van gehoord)

    • Volgens mij bedoelen ze daarmee dat die opgevoerd is. Dus niet de max snelheid heeft die hij heeft bij het origineel afgeleverd door de fabrikant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *