donderdag 22 augustus 2019
// ACTUEEL
Home » Gemeente » Krimpen aan den IJssel – Vernielingen gepleegd bij DCV Krimpen

Krimpen aan den IJssel – Vernielingen gepleegd bij DCV Krimpen

De afgelopen dagen zijn er vernielingen gepleegd op het kunstgrasveld van Voetbalvereniging DCV aan het Waalplantsoen in Krimpen aan den IJssel.

Vrijwilligers hebben een bericht gepubliceerd op Facebook met foto’s van de recente vernielingen. Hierbij werd een stuk kunstgras en een doel in de brand gestoken. Volgens omwonenden is is er de afgelopen weken veel vuurwerk afgestoken op het DCV terrein. Ook zou er overlast zijn van groepen jongeren welke alcohol nuttigen. Ook zou er lachgas gebruikt worden door de jongeren.

Het is niet voor het eerst dat er vernielingen worden gepleegd op het terrein van DCV. De afgelopen jaren is er duizenden euro’s aan schade ontstaan door de vernielingen.

Eén van de vrijwilligers van DCV schrijft op Facebook: ‘Wij als vrijwilligers zijn het zat, al dat gesloop bij DCV. Ik doe het niet voor mijzelf, ik doe het voor onze kinderen die gebruik moeten kunnen maken van de sportvelden’. Stem van Krimpen heeft via Facebook ook gereageerd op de vernielingen: ‘Dit is niet okay en zo jammer’.

Foto: Ingezonden

Hier kan uw advertentie staanWilt u gebruikt maken van dit platform om doelgericht te adverteren voor uw bedrijf, organisatie of instelling? Neem contact met ons op via redactie@kwactueel.nl voor de mogelijkheden.

Kijk ook naar

Regio – Vrijwillige dijkwachten ingezet bij inspecties kades

De vrijwillige dijkwachten van Schieland en de Krimpenerwaard gaan meehelpen met de inspectie van droogte …

Gemeente Krimpen aan den IJssel: geen bezwaar tegen exploitatie van de Ark van Noach

Afgelopen dagen is bekend gemaakt dat de Ark van Noach, welke drie jaar aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *