zondag 8 december 2019
// ACTUEEL
Home » Gemeente » Krimpen aan den IJssel – Vernielingen gepleegd bij DCV Krimpen

Krimpen aan den IJssel – Vernielingen gepleegd bij DCV Krimpen

De afgelopen dagen zijn er vernielingen gepleegd op het kunstgrasveld van Voetbalvereniging DCV aan het Waalplantsoen in Krimpen aan den IJssel.

Vrijwilligers hebben een bericht gepubliceerd op Facebook met foto’s van de recente vernielingen. Hierbij werd een stuk kunstgras en een doel in de brand gestoken. Volgens omwonenden is is er de afgelopen weken veel vuurwerk afgestoken op het DCV terrein. Ook zou er overlast zijn van groepen jongeren welke alcohol nuttigen. Ook zou er lachgas gebruikt worden door de jongeren.

Het is niet voor het eerst dat er vernielingen worden gepleegd op het terrein van DCV. De afgelopen jaren is er duizenden euro’s aan schade ontstaan door de vernielingen.

Eén van de vrijwilligers van DCV schrijft op Facebook: ‘Wij als vrijwilligers zijn het zat, al dat gesloop bij DCV. Ik doe het niet voor mijzelf, ik doe het voor onze kinderen die gebruik moeten kunnen maken van de sportvelden’. Stem van Krimpen heeft via Facebook ook gereageerd op de vernielingen: ‘Dit is niet okay en zo jammer’.

Foto: Ingezonden

Hier kan uw advertentie staanWilt u gebruikt maken van dit platform om doelgericht te adverteren voor uw bedrijf, organisatie of instelling? Neem contact met ons op via redactie@kwactueel.nl voor de mogelijkheden.

Kijk ook naar

Regio – Waterschapsbelasting stijgt in 2020

De waterschapsbelasting voor de inwoners en bedrijven in het gebied van het hoogheemraadschap van Schieland …

Krimpenerwaard – Ophef om nieuwe video Dierenradar [VIDEO]

In de afgelopen dagen is er opnieuw ophef ontstaan door een video welke gepubliceerd is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *