zondag 8 december 2019
// ACTUEEL
Home » Gemeente » Schoonhoven – Contract nieuwbouw Lidl en appartementen getekend

Schoonhoven – Contract nieuwbouw Lidl en appartementen getekend

Donderdag 11 juli hebben de gemeente Krimpenerwaard en Lidl een contract voor een nieuwe moderne Lidl supermarkt getekend. Daarnaast worden er commerciële ruimten en 15 bovengelegen appartementen gebouwd.

De supermarkt en appartementen komen op de plaats van de voormalige basisschool De Krullevaar aan de Albert Plesmanstraat / Beneluxlaan in Schoonhoven.

Met dit bouwplan wordt het gedateerde deel van het winkelcentrum klaar gemaakt voor de toekomst. Ook de geplande herinrichting van het openbaar gebied, de aanpak van de kiosken en uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen aan de Albert Plesmanstraat dragen hieraan bij.

Nu het contract getekend is, start Lidl met de uitwerking van het bouwplan. Lidl zal hierover na de zomervakantie in gesprek gaan met wijkbewoners, ondernemers en overige belanghebbenden. Naar verwachting wordt eind september een informatiemarkt georganiseerd over de bouwplannen en de planning.

Bron: Gemeente Krimpenerwaard

Hier kan uw advertentie staanWilt u gebruikt maken van dit platform om doelgericht te adverteren voor uw bedrijf, organisatie of instelling? Neem contact met ons op via redactie@kwactueel.nl voor de mogelijkheden.

Kijk ook naar

Regio – Waterschapsbelasting stijgt in 2020

De waterschapsbelasting voor de inwoners en bedrijven in het gebied van het hoogheemraadschap van Schieland …

Krimpenerwaard – Ophef om nieuwe video Dierenradar [VIDEO]

In de afgelopen dagen is er opnieuw ophef ontstaan door een video welke gepubliceerd is …

1 reactie

  1. Graag zou ik willen weten worden dit koop of huur apartementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *