zondag 8 december 2019
// ACTUEEL
Home » Gemeente » Lekkerkerk – Gigantische mol in het Loetbos geplaatst

Lekkerkerk – Gigantische mol in het Loetbos geplaatst

Afgelopen week reed er een bijzonder transport door de Krimpenerwaard. Namelijk een dieplader met een gigantische mol. Het kunstwerk van 2 meter 70 hoog en 3 meter lang staat sinds deze week achter de Hendrikshoeve. 

Het plaatsen van de mol was een hele onderneming. Het gevaarte weegt 800 kilo en moest met een dieplader vanuit Oost-Nederland naar Krimpenerwaard vervoerd worden. Een bijzonder gezicht, een mol met convoi exceptionnel over de snelweg. Ondertussen is het nieuwe toiletgebouw ook bijna klaar, evenals de overdekte zitplek die ‘het hoedje van het Loetje’ genoemd wordt.

Het kunstwerk en de nieuwe faciliteiten vormen net als de nieuwe wandelroutes en aangelegde speelplaats onderdeel van de kwaliteitsimpuls die het Loetbos op dit moment ondergaat. Doel hiervan is het bos aantrekkelijker te maken zodat bezoekers er meer kunnen doen, beleven en zien. Na de zomer volgt een feestelijke afsluiting van dit project.

Bron: Kwaliteit Impuls Groene Alliantie

Hier kan uw advertentie staanWilt u gebruikt maken van dit platform om doelgericht te adverteren voor uw bedrijf, organisatie of instelling? Neem contact met ons op via redactie@kwactueel.nl voor de mogelijkheden.

Kijk ook naar

Regio – Waterschapsbelasting stijgt in 2020

De waterschapsbelasting voor de inwoners en bedrijven in het gebied van het hoogheemraadschap van Schieland …

Krimpenerwaard – Ophef om nieuwe video Dierenradar [VIDEO]

In de afgelopen dagen is er opnieuw ophef ontstaan door een video welke gepubliceerd is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *