zondag 8 december 2019
// ACTUEEL
Home » Gemeente » Krimpen aan den IJssel – Opnieuw grote vertraging door storing wisselstrook

Krimpen aan den IJssel – Opnieuw grote vertraging door storing wisselstrook

Maandagmorgen 8 juli heeft opnieuw een storing in de wisselstrook voor grote vertraging gezorgd. Door nog onbekende oorzaak was de slagboom van de wisselstrook niet geopend.

Ter plaatse gekomen verkeersregelaars hebben handmatig de slagboom van de wisselstrook geopend waarna verkeer gebruik kon maken van de wisselstrook. Op dat moment was er al sprake van flinke vertragingen. Diverse mensen laten aan KW Actueel weten dat de vertraging vanaf de Surfplas tot aan de Algerabrug een half uur bedroeg.

De oorzaak van de storing in het bedieningssysteem van de wisselstrook is bij ons nog onbekend. Het SMS-systeem, bedoelt om inwoners van Krimpen aan den IJssel op de hoogte te stellen over vertragingen en storingen in de brug, is door de gemeente niet gebruikt.

Vrijdag 5 juli heeft er zich ook al een storing voorgedaan in het systeem van de wisselstrook. Hierdoor bleef toen ook de wisselstrook gesloten. Ook afgelopen vrijdag is het SMS-systeem niet gebruikt door de gemeente. Toen liet de gemeente weten pas laat van de storing op de hoogte te zijn gebracht.

Helaas hoorden we heel laat dat de wisselstrook niet werkte en lukte het niet om een sms te sturen. Wij vinden dit heel vervelend en gaan dit uitzoeken.

Gemeente Krimpen aan den IJssel

Kijk ook naar

Regio – Waterschapsbelasting stijgt in 2020

De waterschapsbelasting voor de inwoners en bedrijven in het gebied van het hoogheemraadschap van Schieland …

Krimpenerwaard – Ophef om nieuwe video Dierenradar [VIDEO]

In de afgelopen dagen is er opnieuw ophef ontstaan door een video welke gepubliceerd is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *