woensdag 23 oktober 2019
// ACTUEEL
Home » Gemeente » Regio – Truckrun Krimpenerwaard 2019

Regio – Truckrun Krimpenerwaard 2019

Vandaag zal er een truckrun worden gehouden in de Krimpenerwaard. Aan de stoet vrachtauto’s zullen naar verwachting ongeveer vijftig vrachtauto’s deelnemen.

De truckrun wordt gesponsord door diverse lokale bedrijven en organisaties binnen de Krimpenerwaard. De truckrun zal omstreeks 13:00 van start gaan vanaf de Tuyter in Krimpen aan den IJssel.

De organisatie meldt aan KW Actueel dat de stoet de volgende route zal rijden:

Start: Tuyterplein (Koekoeksplein) te Krimpen aan den IIssel, Linksaf richting de Noorderstraat vervolgens bij De Deining omhoog en linksaf richting de parallelweg om zo onze rit te vervolgen richting Krimpen aan de Lek. Onze route vervolgt zich richting Krimpen aan de Lek via de Lekdijk richting de Hoofdstraat, hier gaan wij bij de veerpont Krimpen – Kinderdijk linksaf naar beneden en de dijk weer op via de Adama van Scheltemastraat naar de Ooster Lekdijk richting Lekkerkerk. Eenmaal via Schuwacht in Lekkerkerk te zijn aangekomen gaan wij via de Reinier Bloklaan Lekkerkerk – Centrum in daarna via de Tamastraat de Kerkweg op langs Amicitia en zo de dijk op richting Opperduit. De Opperduit rijden wij helemaal uit richting Bergambacht dit wordt dan de Lekdijk – West.

Hier gaan we vervolgens richting Gemeente Ammerstol dan via de Lekdijk (die overgaat in Hogedijk) door Ammerstol heen om vervolgens via De Hem de dijk te verlaten richting de provinciale weg N210. Bij de N210 Linksaf richting Bergambacht bij de rotonde eerste afslag richting Bergambacht dan bij rotonde Dijklaan rechtsaf (busstation) Bergambacht in en dan via de Schoolstraat naar de Weidestraat om zo via de Tussenlanen richting de provinciale weg N207 te rijden. Bij de rotonde N207 Molenwiek ( restaurant Arendshoeve) gaan we rechtsaf richting Stolwijk.

Bij de rotonde Stolwijk rechstaf de Populierenlaan op dan richting Dorpsplein/Bovenkerkseweg dan via de Kivietslaan naar de Jan Steenlaan aan het einde Rechtsaf de Goudseweg op en via de Populierenlaan weer naar de N207 en bij de Rotonde rechtsaf richting Gouda Eenmaal op de N207 richting Gouda gaan we bij de rotonde (loonbedrijf van Nieuwkoop) drie kwart linksaf de Zuidwestelijke Randweg op. Bij de eerste volgende rotonde (Verdouw) drie kwart linksaf daarna gelijk rechtsaf de Middelblok op richting Gouderak Dan via de Dorpsstraat naar de Kattendijk richting de Lageweg dan voorbij de BMW Trouwborst gaan we linksaf de dijk vervolgen richting Ouderkerk aan den IJssel. Hier gaan we de dijk verlaten via de Burgemeester Neetstraat de Abelenlaan op, langs De Drie Maenen en zo via de IJsseldijk-West richting Krimpen aan de IJssel. Eenmaal in Krimpen gaan wij via de Omloop (stoep wij winkelcentrum ‘De Korf’) naar beneden dan twee keer Rechtsaf de Olympiade op en die blijven we volgen tot de Driekamp (Krimpenerwaard college) Kruispunt rechtdoor de Parkzoom op en dan zo weer terug naar het einde/beginpunt het Tuyterplein (Koekoeksplein).

Naar verwachting zal de stoet vrachtauto’s omstreeks 16:30 weer aankomen bij het eindpunt de Tuyter in Krimpen aan den IJssel.

Foto: Brandweer Krimpen aan de Lek

Kijk ook naar

Fotoreportage: vertrek boeren Krimpenerwaard naar demonstratie Den Haag

Vanuit de Krimpenerwaard sluiten er vandaag ongeveer honderd trekkers aan bij de boerenprotesten welke vandaag …

Regio – Boeren trekken opnieuw massaal naar Den Haag voor grote demonstratie

Protesterende boeren zullen vandaag, woensdag 16 oktober opnieuw actie voeren in Den Haag en in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *