woensdag 23 oktober 2019
// ACTUEEL
Home » Ongeval » Krimpen aan den IJssel – Opnieuw aanrijding Burgemeester Aalberslaan; één zwaargewonde

Krimpen aan den IJssel – Opnieuw aanrijding Burgemeester Aalberslaan; één zwaargewonde

Woensdagavond 22 mei rond de klok van acht uur zijn hulpdiensten met spoed uitgerukt voor een ongeval op de Burgemeester Aalberslaan te Krimpen aan den IJssel. Ter plaatse bleek er op de kruising met de Koekoekstraat een fietser aangereden te zijn door een motor.

De fietser raakte bij het ongeval zwaar gewond. Onder meer het mobiel medisch team kwam per traumahelikopter ter plaatse om medische assistentie te verlenen. Nadat het slachtoffer is gestabiliseerd is deze met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zal onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeval.

Het is niet de eerste keer dat er een ongeval gebeurd op de Burgemeester Aalberslaan. Vooral op social media wordt er veel geklaagd over de kruising. Zowel op 1 april als 29 april gebeurden er ook een ongeval op exact dezelfde kruising.

Kijk ook naar

Lopik – Verdachte mishandeling agent trouwstoet aangehouden

De man die ervan wordt verdacht op 30 augustus een politieagent knock-out te hebben geslagen …

Stolwijk – Man aangehouden voor rijden onder invloed, bezit drugs en bezit wapens

Donderdagavond 11 oktober rond 20:15 uur was een politie-eenheid van team Krimpenerwaard onderweg naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *