maandag 27 januari 2020
// ACTUEEL
Home » Gemeente » Krimpen aan den IJssel – Burgemeester Vroom start met wandelingen in Krimpense wijken

Krimpen aan den IJssel – Burgemeester Vroom start met wandelingen in Krimpense wijken

Vorige week publiceerde de Krimpense burgemeester Martijn Vroom een nieuwe column op zijn blog. In deze column kondigde de burgemeester het einde aan van zijn willekeurige brievenactie. De burgemeester besloot enkele maanden geleden om bij willekeurige brievenbussen in Krimpen aan den IJssel een brief door de brievenbus heen te doen. In de brief nodigde de burgemeester zich dan uit bij de bewoners van het adres. Het doel: in contact komen met de burger.

Inmiddels enkele maanden later heeft de Krimpense burgemeester al aardig wat bezoeken op zijn naam staan. In de column van vorige week vroeg de burgemeester om ideeën of suggesties voor een nieuwe manier om de inwoners beter te leren kennen. Hierop kreeg de burgemeester veel suggesties toegestuurd. In de door de burgemeester geschreven column van deze week laat de burgemeester weten dat er een alternatief is gevonden; een wandeling maken in een Krimpense wijk, samen met de bewoners.

Aankomende vrijdag zal de burgemeester samen met de wethouder buitenruimte Janson, een wandeling maken door de Krimpense Schildersbuurt. Iedere week zal de burgemeester een uurtje vrij maken om een wandeling te maken in een Krimpense wijk. Heeft u intresse om de burgemeester uw wijk te laten zien? Neem dan contact op met de gemeente via het contactforumlier op de website van de gemeente Krimpen aan den IJssel. U kunt het contactforumlier vinden via deze link.

Kijk ook naar

Krimpen aan den IJssel – Verkoop Big Bear op losse schroeven

Tijdens de raadsvergadering van afgelopen donderdag 12 december is op initiatief van Stem van Krimpen …

Krimpen aan den IJssel – Opnieuw storing in verkeersregelinstallatie

Vrijdagmorgen 13 december omstreeks acht uur is er opnieuw een storing ontstaan in de verkeersregelinstallatie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *